Skole OL på Hvidovre Stadion

500 begejstrede elever til Skole OL på Hvidovre Stadion

Stemning, opbakning og glade smil til

succesrigt

Skole OL

Hvidovre Atletik & Motion stod tirsdag som værter for den anden udgave af Skole OL på Hvidovre Stadion, hvor mere end 500 elever fra Hvidovres skoler dystede om direkte kvalifikation til DM-finalen den 7-10. juli på Østerbro Stadion.
Borgmester Helle Adelborg indledte Skole OL med at tænde den Olympiske ild, og ønskede alle deltagerne en rigtig god dag. Og det blev det i den grad, da arrangementet var begunstiget af højt solskin og varmegrader, og stadion genlød det meste af dagen af højtlydt heppen på sine klassekammerater på de korte sprintløb op til 100 meter, på den korte 60 meter hæk, i længdespring, boldkast og ikke mindst under den afsluttende 20x60 meter stafet, hvor der var en intens atmosfære.

Dansborgskolen havde sikret sig et rigtig godt udgangspunkt, da deres 4. og 6. klasser havde været igennem et intenst atletikforløb med netop atletikklubben, og det gav i den grad pote, da a-klasserne begge løb med den samlede sejr for henholdsvis 4. og 6. klasserne.

Hos 5. klasserne blev det efter en tæt opløbskamp til sejr til 5.a, mens det blev 7.a fra Risbjergskolen, der løb med sejren hos den ældste klasse.

- Med over 500 deltagende børn, så blev det til et dejligt mix af kaos og struktur, hvor glæde, smil og et højt lydniveau i den grad viste, at Skole OL er kommet for at blive! Vi håber meget på, at Skole OL kan blive en obligatorisk del af skolernes program, så vi til næste år bliver nødt til at udvide til hele to stævnedage for at få plads til alle, udtalte en begejstret og lettere brugt stævneansvarlig, Tanja Ravnholt, fra den arrangerende klub.

Om Dansborgskolen

Den 23. august 1960 er datoen hvor den første etape af Dansborgskolen åbnede.

Dansborgskolen har stærke traditioner, der samler børnene i et særligt skolefælleskab.

Dansborgskolens kendetegn, som vi vægter højt og er stolte af, er skolens

- traditioner

- afdelingsopdelte skolestruktur med årgangsteam

- høje faglighed

- inkluderende praksis

- udvikling af pædagogik

- omgangsform og tone

Velkommen til Dansborgskolen

Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker

Fire for skolen særligt vigtige værdier:

• at den enkelte elev har lyst til at lære – og lære mere

• at den enkelte elev udnytter sit potentiale for at opnå et maksimalt udbytte af skolegangen

• at den enkelte elev oplever sig som en del af fællesskabet og bidrager hertil

• at der er et tæt samarbejde mellem skole og hjem

Ingen aktuelle opslag

520581
    08:00-15:00
    Ungdomsskolen på besøg m. præsentationer · 6A · 6B · 6C · 7X · 7Y · 7Z · 8X · 8Y · 8Z · 9V · 9X · 9Y · 9Z
    12:45-14:00
    Skolefodbold - pigerne mod Engstrand - bag Stadion · 7X · 7Y · 7Z · 8X · 8Y · 8Z · 9V · 9X · 9Y · 9Z
    12:45-14:00
    Skolefodbold - drengene mod Engstrand - bag Stadion · 7X · 7Y · 7Z · 8X · 8Y · 8Z · 9V · 9X · 9Y · 9Z

Leg på tværs

"Leg på tværs" er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor makkerklasserne har forskellige legeaktiviteter sammen for at styrke kendskabet til hinanden - store og små. Initiativet, som nu har været en tradition gennem 15 år, gennemfører vi som led i at fremme den fælles trivsel i skolen.

Makkerklasserne er

0. årgang + 5. årgang

1. årgang + 6. årgang

2. årgang + 7. årgang