Velkommen til Dansborgskolen i Hvidovre

Ingen aktuelle opslag

Om Dansborgskolen

SOS Børnebyerne

3.B og 4.C deltog i december i SOS børnebyernes omvendte julekalender, hvor de lavede gode gerninger og samlede ind til børnebyerne i Tanzania. Alle klasser der deltog var med i en lodtrækning om et besøg af Mille, som fortalte om sin tur til Tanzania. Det var en super god oplevelse. Mille Gori er ambassadør, tv-vært og børnebogsforfatter. Miller er også kendt som den modige Motor Mille på DR Ramasjang.

SOS Børnebyernes omvendte julekalender

Åben skole i Zoo

Åben skole - Zoologiske Have

Zoo:
I forbindelse med åben skole har vi sidste år, på mellemtrinnet, startet et pilotprojekt op i samarbejde med Zoologiske Have. Projektet er et tværfagligt projekt i dansk og natur & teknologi. Den primære læringsmetode er innovation og entreprenørskab, hvor vi arbejder med elevernes kompetencer i forhold til at skabe, udvikle og handle. Det er tiltænkt som et forløb, hvor eleverne får et særligt kendskab til Zoologiske Have og hvor der hvert år skal ske en progression i læringsforløbene.
På 4. årgang arbejdes der med dyr og dyregrupper, hvor eleverne vha. den innovative proces skal producere en præsentation af et udvalgt dyr. Den præsentation skal de så præsentere for en 2. Klasse fra Dansborgskolen.
5. årgang skal arbejde med miljø og naturbevaring.
6. årgang skal arbejde med en udfordring omhandlende: Hvordan får vi flere teenagere i Zoo? (Starter i skoleåret 17/18)