Skolens Tandpleje

Bødkerporten 6 B, 1.sal
2650 Hvidovre
Tidsbestilling: Telefon 3634 7250

Tandplejecentret holder åbent :
Mandag, tirsdag onsdag og fredag kl. 8-15, torsdag kl. 8-16:30
OBS! husk at medbringe det gule sundhedskort

E-mail: tandklenghojskolen@hvidovre.dk
E-mail: tandplejen@hvidovre.dk (sikker mail)

Børn og Unge bliver indkaldt til tandeftersyn via post i e-boks, på  Tandplejecentret Enghøj.

Tandplejen har ønske om i højere grad at inddrage forældrene i ansvaret for børnenes tandsundhed. Dette opnås når forældrene følger deres børn til tandpleje, og de i den forbindelse har en dialog med tandplejepersonalet.

Ved tandeftersyn bliver der set på tænderne, tandkødet og tandstillingen, og børnene og deres forældre får at vide, hvad de selv kan gøre for at undgå huller, tandkødsbetændelse og tandbørsteskader.

Tandeftersyn og behandling sker efter individuelle behov og efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
Med hensyn til tilbud om tandregulering visiteres alle børn også efter Sundhedsstyrelsens regler og anvisninger.

Læs mere om tandplejen på deres hjemmeside: www.tandplejen.hvidovre.dk