Skolevejens trafiksikkerhed

Dansborgskolen har en skolepatruljen bestående af 7. klasses elever

Skolepatruljen står forskellige steder på Sollentuna Alle og ud til Hvidovrevej

Skolepatruljen står klar fra kl. 7.45 til kl. 8.00

Respekter skolepatruljen! De yder en stor, frivillig indsats for at sikre vores børn en tryg skolevej.

Cykelhjelm :

Alle vores elever skal bære cykelhjelm, når de er på (cykel) tur med skolen.

Parkering ved Dansborgskolen :

Ved skråparkeringen foran skolens bygning, er det tilladt ud- og indstigning i P-bås mellem kl. 7.30-8.30, fri parkering øvrig tid.

Betydningen : at det her alene er tilladt at standse for ud- og indstigning af passagerer, intet andet.

Endvidere er der tre store, gratis parkeringspladser i umiddelbar nærhed af Dansborgskolen. Alle tre ligger under 250 meter fra skolens hovedindgang.

Vær opmærksom på, at indkørsel af Idrætsvej og Dansvej IKKE er tilladt på hverdage mellem kl. 07.30-08.30 (beboere undtaget).

Parkeringspladsen foran Lægecentret på Idrætsvej er privat parkering forbeholdt lægecentrets besøgende.

Standsning og parkering er IKKE tilladt
  • Mindre end 5 meter før et fodgængerfelt
  • Mindre end 10 meter fra et kryds
  • Undlad derfor at parkere (herunder afsætning) nær/på fodgængerovergange, cykelstier, handicappladser og andre uhensigtsmæssige steder. Dette hindrer fri udsyn og skaber dermed farlige situationer for børnene.