Skolebestyrelsen

Funktion: Næstformand
Adresse: Stenstykkevej 52, 2650 Hvidovre
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: "Jeg er far til en pige i 7. og en pige i 2.c klasse og har derfor besluttet at genopstille til skolebestyrelsen, hvor jeg har deltaget i de seneste 4 år. Jeg er især interesseret i opfølgningsarbejdet med skolereformens nyskabelser som f.eks. understøttende undervisning og åben skole, ligesom jeg interesserer mig for elevernes samlede IT-evner og for skolens udnyttelse og forbedringer af de fysiske rammer - ikke mindst toiletforholdene. I den kommende bestyrelsesperiode vil jeg bl.a. arbejde for, at Dansborgskolen udvikler en strategi for sprogfagene, og for et styrket samarbejde mellem kontaktforældrene i alle klasserne og skolebestyrelsen. Til daglig arbejder jeg som rektor for Ørestad Gymnasium med en baggrund som gymnasielærer i musik og historie."

Susanne Møller Johansen

Funktion: Formand
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er mor til to piger, der begge går her på Dansborgskolen. Jeg er gift med Rasmus og arbejder i en IT-virksomhed i Valby. Jeg har de sidste fire år været medlem af Skolebestyrelsen og har fundet dette arbejde meget vigtigt. Der har desuden været et utroligt godt samarbejde mellem skoleledelsen, forældre,- elev- og medarbejderrepræsentanterne i bestyrelsen og vi har sammen arbejdet målrettet til fordel for Dansborgskolen. Jeg glæder mig over at skulle fortsætte dette arbejde de næste fire år.

Halime Demir

Christian Janfelt

Bjørn Nikolaj Henrichsen

Adresse: Hvidovrevej 115,1 th, 2650 Hvidovre
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Far til dreng i 6.C. Jeg arbejder til dagligt med præsentation af økonomiske nøgletal, så man får bedre overblik over indtjening og omkostninger, og jeg har mit eget firma. I min fritid spiller jeg guitar. Som del af bestyrelsen ønsker jeg at arbejde med især økonomi, trivsel og skole-hjem samarbejdet, herunder konflikthåndtering. Jeg ser trivsel som forudsætning for læring og udvikling og som betinget af godt samarbejde på alle niveauer mellem skole, børn og forældre. Har skolen de rette kompetencer og værktøjer, og bliver de aktivt anvendt?"

Lena Juhl Seidelin

Anne Marie Andersen

Funktion: Skoleleder
Mobil: 41320732

Christian Østergaard

Funktion: Viceskoleleder
Telefon: 41320743
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Daglig leder af udskolingen og af Læringscenteret, ansvarlig for prøver og tests m.m.

Nis Øfjord Blaxekjær

Funktion: Ledelsesrepræsentant
Telefon: 41320734

Henrik Hallinger

Funktion: Medarbejderrepræsentant
Adresse: Broholms Allé 6A, 2.th.
Postnr.: 2920  Charlottenlund
Mobil: 22852083