Skolens kontor

Christian Østergaard
Viceskoleleder

Afdelingsleder

Skolens kontor er et meget centralt sted, hvor skolens brugere, især elever og forældre, henvender sig både for at få og give oplysninger. Kontoret har mange administrative og blandede opgaver, og der lægges vægt på at yde den bedst mulige service.

Sekretærerne varetager opgaver for ledelsen, elevadministration, økonomi og meget andet.
De er samtidig skolens frontpersonale og ofte de første, som forældre og elever kommer i kontakt med ved henvendelse på skolen. Til dagligt henvender eleverne sig på kontoret med forespørgsler - eller hvis de er syge eller er kommet til skade. Ved sygdom/tilskadekomst kontaktes mor eller far, og der aftales fx en afhentning eller et besøg på skadestuen.

Udover skolens personale arbejder sekretærerne og ledelsen tæt sammen med skolens SFO og med børneinstitutioner i området, med forvaltningen på Rådhuset og med Pædagogisk Psykologisk Rådgivning.