Velkommen til skolestart på Dansborgskolen

Skolestart betyder start på SFO og start i børnehaveklasse. Skolestart for et børnehaveklassebarn er en ganske særlig begivenhed i familien – og det er det i høj grad også for Dansborgskolens elever og medarbejdere.

Vi glæder os til at møde jer og til det samarbejde, vi skal have gennem jeres barns skolegang på Dansborgskolen.

Dansborgskolens motto hedder ”Vi lærer, når vi har det godt – vi har det godt, når vi lærer” fordi trivsel og læring går hånd i hånd.

På Dansborgskolen er der fire for os særligt vigtige værdier:

• at den enkelte elev har lyst til at lære – og lære mere

• at den enkelte elev udnytter sit potentiale for at opnå et maksimalt udbytte af skolegangen

• at den enkelte elev oplever sig inkluderet – og inkluderer andre i fællesskabet

• at der er et tæt samarbejde om den enkelte elevs skolegang

Vi har samlet information om skolestart i menupunktet skolestart i menuen øverst.